Hvilke retningslinjer er gældende for arrangementer i kirken?

Vi forsøger at opdatere siden med gældende retningslinjer for arrangementer i kirken og tilhørende mødelokaler.

D. 29. oktober 2020:
Ansatte, frivillige, deltagere og besøgende skal bruge mundbind eller visir, når de går ind og ud af kirkens lokaler, og bevæger sig rundt.
Kravet gælder ikke, når man kortvarigt rejser sig op, for at sætte sig ned igen på samme plads.

D. 23. oktober 2020:
Vi kan stadig samles 90 personer i Nørremarkskirken ud fra de gældende krav om 4 m2 pr. person, når vi gerne vil synge. Reglerne gælder også kirkens mødeaktiviteter.
Det er kun regler for udendørs begravelser der er ændret til 50 personer i stedet for 200 personer.

D. 9. juni 2020:
I kirkerne gælder de almindelige forsamlingsregler ikke! I stedet er der særlige krav om, at der skal være 1 meters afstand mellem personer i lokalerne – og der skal være 2 meter mellem personerne, hvis man synger.  Personer, der til dagligt er i tæt kontakt, må fortsat sidde sammen.

Ligeledes skal man spritte hænder når man kommer ind, og man skal selvfølgelig ikke møde op, hvis man har symptomer eller er testet positiv for Covid-19.
Alle skal sørge for at holde god afstand når man går ind og ud.