Sogneklubben

Hver tirsdag eftermiddag fra kl. 14.00 til kl. 16.00 inviteres alle ældre på Nørremarken til Sogneklubben. Klubben mødes i kirkens Ungdomscenter.

I Sogneklubben er der et hyggeligt og rart miljø. Der er altid fælles kaffebord - nogle gange med hjemmebag, og altid med en god historie og fællessang.
Vi betaler kr. 10 for kaffebordet.

Har du spørgsmål eller er interesseret i at være med i klubben, så kontakt Kirke- og Kulturmedarbejder Søren Kjærgård Jensen på tlf. 2330 8364.

Sogneklubben ønsker at give alle en oplevelse af, at de evner man har, kan bruges, og man kan glæde andre med det, man kan.
Vi strikker børnetøj, tæpper og sokker til Østeuropæisk Børnehjælp, og syr og strikker til salg på kirkens årlige Markedsdag. Det giver klubben mulighed for at donere et årligt beløb til organisationen 'Fremtid og Håb', som arbejder med gadebørn i Tanzania.

Der bliver også klippet frimærker til fordel for Danmissions arbejde.

Brugte frimærker samt garn modtages med tak og kan afleveres i sogneklubben eller sættes i kirkens forhal.

26maj kl. 19:00

Støttekoncert for Sct. Maria Hospice

Forårskoncert og Malerier
Kom og lyt til de skønneste klassiske forårs - og …