Kom Sammen eftermiddage

Der er ’Kom Sammen eftermiddage’ i Nørremarkskirkens menighedssal den sidste torsdag i hver måned undtaget i juni og juli måned.

Tidspunktet er fra kl. 14.30 til kl. 16.30, og møderne begynder med kaffe/te og hjemmebag.

Når vi har fået noget i maven, synger vi fra Højskolesangbogen og lytter til et foredrag af ca. 1 times varighed.

Foredragene kan være livshistorier om mennesker, der har levet et liv, vi kan inspireres af.
Det kan også være rejsefortællinger med oplevelser, som kan gøre os klogere på os selv og andre.
Der er altid mulighed for at stille spørgsmål.

Der arrangeres også en populær udflugt en hel dag i forsommeren.

Kaffebordet koster 25 kr.
Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig.

Foråret 2020

D. 30. april:
Hvad kan folkekirken lære af den nye kristenhed?

Kirkerne i Afrika, Asien og Sydamerika er vokset så meget, at man kan tale om en ny kristenhed. Når vi søndag formiddag bekender den apostolske trosbekendelse, så er den allerede blevet sagt af tusinder af kristne i Korea, Kina, Indien og Etiopien. Og når vi er færdige med gudstjenesten bekendes troen i Liberia, Brasilien, Argentina og Mexico.

Men kan vi I folkekirken lære af de kristne i andre lande? Sogne- og stiftspræst Heinrich Wichmann Pedersen har med sin familie boet og arbejdet i Nepal og vil fortælle om udfordringer til folkekirken i mødet med den nye kristenhed.

D. 16. juni:
Sogneudflugten til Billund

Inden vi skal vi se LEGO House og Bamsemuseet i Billund, kører vi omkring Skovdal Kro, hvor vi skal spise frokost, og turen slutter med en kort andagt i Billund Kirke.