Kirke- og Skoleuge

Går du i 3. klasse på NOVAskolen eller Lukasskolen?

Tænker du nogle gange på, hvem Gud og Jesus er, og hvem du selv er?
Synes du det er svært at få svar på dine spørgsmål, så kan din klasse komme i Nørremarkskirken i fire dage og høre om, hvem Gud og Jesus er og en hel masse andet.
Du kan spørge om alt det, du vil, og du får sikkert en masse at vide, som du ikke vidste om kirken og kristendommen.

Hvad skal vi lave?
Du vil møde flere af kirkens ansatte, som har tilrettelagt et oplæg, der ikke er forkyndende med eksempelvis fortællinger, drama, sang, kreative aktiviteter eller andet, som viser hvad kristendom og kirke er.
Måske skal du høre om, hvorfor præsterne bruger vand, når børnene døbes
Hvordan Jesus kan være verdens lys. Hvorfor kirken kaldes et skib, eller hvorfor man tænder lys i kirken. Der vil også være overraskelser undervejs!

Hvor og hvornår er det?
På hjørnet af Moldevej og Horsensvej ligger Nørremarkskirken med de rødbrune mursten.
Kirken tilbyder sammen med NOVA- og Lukasskolen fire dage sidst på skoleåret, som understøttende undervisning for 3. klassetrin.

Hvor kan jeg melde mig til?
Følg med på AULA/SKOLEINTRA, hvor der kommer information om forløbet, der som udgangspunkt ligger inden for normal skoletid.

Har du spørgsmål?
Kontakt kirke - og kulturmedarbejder Søren Kjærgård Jensen på 23308364 eller skje@km.dk.

Besøg i kirken